Dugogodišnjim bavljenjem servisom računara, opredelili smo se da se spcijalizujemo za servis računara u Novom Sadu, kao i za održavanje Vaših laptop i desktop računara. Pored servisa kompjutera, u Novom Sadu, pružamo i servis perifernih uređaja računara, kao i ostalih servisnih usluga iz IT oblasti.
 

Da li je vašem računaru potreban servis računara?

  • Imate problema sa Vašim desktop ili laptop (notebook) računarom?
  • Ne možete da pokrenete Winodws?
  • Računar Vam se gasi ili blokira u toku rada?
  • Drastično Vam se usporio rad računara?
  • Imate neki drugi neuobičajeni simptom u toku korišćenja Vašeg računara?

Ukoliko je na bilo koje pitanje Vaš odgovor potvrdan, onda je vreme da se izvrši servis računara kako bi se vratio u potpuno funkcionalno stanje.

Održavanje računaraUsluga servisa računara, kao i održavanja računara, obuhvata dijagnostiku problema i njegovo otklanjanje. Bez obzira na prirodu kvara predlažemo optimalna rešenja u skladu sa Vašim potrebama i mogućnostima.

Ukoliko se u toku servisa računara ustanovi da je kvar hardverske prirode, a pri čemu je moguća zamena delova, u dogovoru sa Vama obezbedićemo Vam nov ili polovan ispravni deo.

Nove delove za zamenu obezbeđujemo po najpovoljnijoj ceni nama dostupnoj u datom trenutku uz izdavanje fiskalnog računa i pisane garancije od strane dobavljača delova.

Takođe, pružamo mogućnost da klijent za potrebe  servisa računara sam nabavi neophodni deo ukoliko ima takav zahtev.

Pored usluge servisiranja i održavanja računara, pružamo usluge sklapanja računara, kao i umrežavanja računara za potrebe malih kancelarija i kućnih korisnika.

Svaki računar koji se nalazi na servisu računara kod nas u Novom Sadu, nakon obavljene intervencije prolazi korz fazu testiranja kako bismo obezbedili visok kvalitet usluge i stabilan rad računara svojim klijentima. Ukoliko se u okivru intervencije servisa računara ugrađuju polovne komponente, svaka od njih se posebno testira, kao i računar, sa zamenjenom/ugrađenom novom komponentom, u celini.

Vaš računar možete doneti na servis u Novom Sadu, lično ili ga možemo mi preuzeti, izvršiti servis računara, i vratiti računar nakon serivsa na način koji Vama najviše odgovara.

Za sve usluge servisa računara i održavanja računara dajemo garanciju.

Detaljnu lepezu usluga možete videti u Cenovniku naših usluga.

Ukoliko smo zaboravili da navedemo neke usluge, slobodno nas kontaktirajte kako biste dobili neophodne informacije o uslugama koje su Vama potrebe kao i o ceni istih.